radumarius
272 poze   8139 vizite

Tactici de Motivare

Pentru cursele de viteza, puteti sa-i motivati cat mai mult posibil, in special vaduvii,deoarece ei petrec numai o noapte in cos si astfel,nu pierd prea multa energie in momentul cand se zbat in masina de transport.

1. Aratati vaduvilor femelele lor timp de 5-10 minute.

2. Aratati vaduvilor cuiburile lor timp de 10-15 minute, dupa care imbarcatii dar fara a le arata femela.

3. Aratati vaduvilor cuiburile lor timp de 10 – 15 minute, puneti-i în cos fara sa le aratati femela, dupa care eliberati femelele pe podea si lasati-le sa zboare imprejurul cosurilor timp de 5 minute, acest lucru ii v-a motiva foarte mult.

4. Plasati un alt mascul in boxa porumbelului vaduv, inainte de imbarcare, sau închideti boxa, el fiind afara si un mascul strain inauntru impreuna cu femela sa timp de cateva minute, acest lucru ii v-a motiva la maxim crezand ca partenera se va imperechea cu un alt mascul.

5. Puneti doua femele straine pe podeaua compartimentului, cu masculul liber în porumbar timp de 5 minute.

6. Lasati afara masculii si femelele pentru un zbor, cu 30 de minute înainte de îmbarcare dupa ce se intorc, lasati-i sa se aseze pe cuib si îmbarcati-i imediat.

7. Aratati masculului o femela noua/diferita diferit?, timp de 15 minute, acest lucru este forte eficient in momentul cand masculul si-a pierdut femela in saptamana precedenta.Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.